It's our pleasure

Wij zijn EDC

EDC is Europees marktleider in erotische artikelen. Ons hoofdkantoor, met vestiging in Veendam, heeft diverse online winkels voor consumenten, waaronder EasyToys en Beate Uhse, en een internationale B2B-groothandelsdivisie. Met een assortiment van meer dan 14.000 erotische producten bieden we een ongeëvenaarde selectie van genotsproducten, noviteiten en lingerie aan in ruim 70 landen over de hele wereld.

Lees onderaan de pagina ons volledige verhaal, of bezoek EDC.nl

BEN JIJ ONZE NIEUWE TOPPER?

Assistent controller

FULL-TIME / PART-TIME

Open sollicitatie logistiek

FULL-TIME / PART-TIME

Klantenservice (FR)

FULL-TIME / PART-TIME

Open sollicitatie

FULL-TIME / PART-TIME

BEKIJK ONZE VACATURES

Werken bij EDC

EDC: méér dan een kantoor

Door samen te werken creëren we magie. We staan bekend om onze nuchtere mentaliteit en ons uitstekende arbeidsethos. Er hangt een fijne sfeer in ons team dat steeds diverser wordt, zowel in taal als in kennis. Elke medewerker van EDC kan bevestigen dat we ruimdenkend zijn en iedereen accepteren voor wie hij of zij is. Daarom krijgt iedereen bij EDC de kans om zijn eigen talent en kracht te vinden. En dat is belangrijk voor ons, want samen creëren we EDC en samen maken we EDC groot.

Ons snelgroeiende team bestaat momenteel uit ongeveer 220 collega's. We staan bekend om onze nuchtere mentaliteit en ons uitstekende arbeidsethos. Maar ook humor, respect en gelijkwaardigheid zijn belangrijke elementen in ons dagelijks werk.

EDC is niet zomaar een kantoor, maar een plek waar de 'EDC-familie' zeven dagen per week samenkomt om te werken aan onze missie om taboes te doorbreken en seksueel welzijn toegankelijk te maken voor iedereen.

Bezoek EDC.nl om alles over ons bedrijf te weten te komen.